Remek hazai dalok forró nyári délutánokra

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A karantén alatt egy dán rádió felkérésére készített el egy mixet a Budabeats kiadót alapító Dj Gandharva, csupa olyan magyar számból, ami az elmúlt pár évben jelent meg vinyl-en. 

„Amolyan freestyle körkép hogy hol is tart a hazai lemezkiadás, mik szerintem a legérdekesebbek kiadványok az elmúlt pár évből” – írta a mix mellé, amit most itt is meg lehet hallgatni.

A műfajok tényleg nagyon szerteágazóak, a house/disco-tól kezdve az afrobeaten át az ambientig, a funkig és az elektronika különféle irányaiig lesz itt minden, remek nyári délutánokra. 

Az előadók a mixben: M.W.D., This Is Our Time Soundsystem, ŽAGAR, Kobza Vajk, The Mabon Dawud Republic, Àbáse, jazzbois, Chillum Trio, Imre Kiss, Gnork, Soutien Gorge, Juhász Tamás, Bobafett, Dokkerman and the Turkeying Fellaz, Fodor Dávid, The Qualitons, The Keeymen, Erik Sumo.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér