11 fertőzöttet azonosítottak az elmúlt 24 órában Magyarországon

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

11 magyar állampolgárnál mutattak ki az elmúlt 24 órában koronavírusfertőzést. Ezzel a járvány kezdete óta már összesen 4258 fertőzöttet azonosítottak az országban.

A koronavirus.gov.hu tájékoztatása szerint az elmúlt 24 órában senki se hunyt el covid-betegségben.

Az aktív fertőzöttek száma a hivatalos statisztika szerint 557.

A honlapon felhívják a figyelmet, hogy ugyan Magyarországon eddig sikerült elkerülni a tömeges megbetegedéseket, a járvány a környező országokban újra fellángolóban van, ezért "fennáll a behurcolás veszélye".

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér