A Momentum átragasztotta a konzultációs plakátokat

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

„Tegnap este országszerte plakátjavító akciókba kezdtünk! Budapesten és több vidéki városban is átragasztottuk a 'konzultációs' plakátokat. Miközben százezrek veszítették el munkájukat, a kormány az emberek megsegítése helyett a közpénzek lenyúlására, a saját emberei zsebének kitömésére és propagandára használja a járványt” - olvasható a párt Facebook-oldalán, ahova az akcióról képeket is mellékeltek. A momentumosok az „A te országod, A te hangod” - szlogen utolsó szavát cserélték ki, a hangod szót pénzedre cserélve. A párt arra buzdítja az állampolgárokat, hogy pultjaiknál adják le a konzultációs íveket.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér