Ma már 30 fok is lehet, de jön az újabb hidegfront

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A hét közepéig tart a felmelegedés, csütörtökön hidegfront érkezik záporokkal, lehűléssel - írja előrejelzésében az Időkép.
A hét közepéig napról napra egyre melegebb lesz az idő, erősödik a felmelegedés, szerdán már elérhetjük a 30 fokot és a déli tájakon még csütörtökön is 30 fok közelében alakulnak a maximumok. Észak, északnyugat felől azonban hidegfront éri el a Kárpát-medencét, így a csúcshőmérséklet az ország északnyugati felén 22-26 fok között alakul.

Napközben elszórtan alakulnak ki záporok, helyenként zivatar. Északnyugatira fordul a szél és feltámad, helyenként erős lökések kísérik. Éjjel újabb csapadéktömb érkezik esővel, záporokkal. 

Pénteken kezdetben sokfelé számolhatunk még esővel, záporral, zivatar legfeljebb néhol északkeleten fordulhat elő. Délután északnyugat felől már csökkenni kezd a felhőzet, majd fokozatosan a keleti tájakra szorul vissza a csapadék. A Dunántúl északi felén élénk, néhol erős marad az északnyugati szél.

A front megszakítja a felmelegedést, mögötte lehűl a levegő, 19-25 fok között alakul a maximum-hőmérséklet. 

Hétvégén már többfelé kisüt a nap, a kialakuló gomolyfelhőkből szombaton elszórtan, vasárnap helyenként alakul ki gyenge zápor, egy-egy zivatar. Hőség nem lesz, de 

vasárnap már 23-29 fokig melegszik a levegő.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér