A WHO főigazgatója szerint nem biztos, hogy lesz valaha tökéletes vakcina a koronavírus ellen

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

 A WHO főigazgatója szerint lehet, hogy sem lesz meg a tökéletes vakcina a koronavírus ellen, írja a BBC. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz genfi online sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy

bár több oltóanyag fejlesztése is a harmadik kísérleti fázisban van, és reméli, hogy több is közülük hatékonyan alkalmazható a járványmegfékezésére, egyik sem tökéletes.

A főigazgató kiemelte, hogy történelmi jelentőségű, hogy ilyen gyorsan sikerült oltóanyagokat fejleszteni, még úgyis, hogy azok nem lesznek teljesen hatékonyak, vagy csak pár hónapra lesznek képesek védelmet nyújtani.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!