Zivatarok miatt adtak ki figyelmeztetést

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hétfőn délután és éjjel a Dunántúlon, a főváros környékén, illetve az Északi-középhegység térségében alakulhat ki zivatart, amit viharos szél (60-80 km/h), esetleg nagyobb jég kísérhet, figyelmeztet előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. A tájékoztatás szerint kedden 

a nap első felében az ország nagy részén átmenetileg szünetelhet, majd délután ismét beindulhat a zivatartevékenység. Előfordulhat 90 km/h-t meghaladó széllökések, felhőszakadás és nagyobb szemű jég is. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 22 és 34 fok között alakul, északnyugaton lesz hűvösebb az idő.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!