Elfogták az érdi gyilkosság gyanúsítottait

bűnügy
2020 augusztus 09., 08:57

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint őrizetbe vettek két gyanúsítottat az érdi emberölés ügyében, mindkét gyanúsított beismerte tettét.

Szombat délben érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy érdi ház tetőtéri szobájában mozdulatlanul fekvő férfit találtak. A 47 éves férfin több késszúrás nyomait találták, a helyszíni és a halottszemle megerősítette, hogy bűncselekmény történt, az áldozat péntek késő este halhatott meg.

A környéken élők információi alapján a rendőrök gyanúja két, csavargó életmódot folytató férfira terelődött. Csak a keresztnevüket ismerték, és azt tudták, hogy egy fővárosi kórház melléképületében szoktak megbújni. A tájékoztatás szerint a 26 éves, budapesti Cs. Sándort és a 20 éves tárnoki V. Kálmánt vasárnap hajnali egy óra után nem sokkal fogták el. Gyanúsításuk ellen panaszt nem tettek, mindketten beismerték a bűncselekmény elkövetését.

Azt mondták: az áldozattal egy korábbi nézeteltérésüket akarták „lerendezni”. Cs. Sándor ököllel ütötte az ágyában fekvő sértettet, miközben V. Kálmán egy késsel többször megszurkálta. (MTI)