A felcsúti csodacsapat elkezdte, aztán gyorsan be is fejezte Európa meghódítását

A svéd Hammarby ellen az Európa Ligáért.

Fotó: Hammarby

Vége a meccsnek, a koronavírus elintézte, hogy a légiósok helyett fiatal magyarok játsszanak a Felcsútban

0-3 lett a vége. Érdekes adat: a Hamarby most adta el a Milannak a 17 éves Emil Robackot  1,5 millió euróért. A Puskás Akadémia eközben az NB III-ból hoz fel ennyi idős játékosokat, mert éppen nem tudnak pályára lépni az idősebb légiósok. Találkozunk jövőre!

Fehérváron véget ért a hosszabbítás első félideje, továbbra is 1-1 a világhírű ír Bohemian ellen

Nem megy idén sem a kiscsapatok ellen a Mol Fehérvárnak - írja a Nemzeti Sport. Nem, nem volt véletlen, a köztévé riportere megint arról beszélt, hogy inkább magyar játékosakat nézne a Puskás Akadémiában

mint a vírus miatt hiányzó légiósokat, hosszan sorolja is a neveket. 

Ha jól értettem, a köztévé riportere azt jegyezte meg, hogy nemcsak ilyenkor kellene ennyi fiatalnak játszania a Puskás Akadémiában

Csak nehogy baja legyen ebből, aztán mehet az Index új sportrovatába. 

Légióstalanít a Puskás Akadémia

A nyáron szerződtetett brazil Weslen helyett a Felcsút csíkszeredai partnerakadémiájáról igazolt Corbu Mariust küldte be Hornyák Zsolt. (Tessék, fényes bizonyíték, hogy megéri, hogy a magyar állam milliárdokkal támogatja a csíkszeredai focit is.) Lement az NB III-ba száműzött albán légiós, Latifi is, helyette Komáromi érkezett. 

Azért lenne érdemes hajtania a Puskás Akadémiának,

mert az Európa-liga győztese indulhat a következő szezonban a Bajnokok Ligájában. Hátha nem jön össze a bajnoki cím. 

11-est reklamálnak a felcsúti játékosok

Egy svéd játékos ért bele állítólag kézzel a labdába a 16-os belül, de a svéd tévések nem játszotta vissza. Így kell eltünteni a bizonyítékokat. Zúgó kapufával próbálták erről elterelni a figyelmet a svédek. 

Elkezdődött a második félidő

Az első félidőben a Puskás Akadémiának nem volt kaput eltaláló lövése, de a másodikban elég lesz három a továbbjutáshoz.