Két szegedi iskolában is megjelent a koronavírus

Két szegedi iskolában is fertőzöttet találtak, írja a Délmagyar.hu. A lap úgy tudja, hogy a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban egy 11-es diáknál, a Kossuth Lajos Általános Iskolában pedig egy tanárnál mutatták ki a vírust. 

Más helyi lapok szerint több radnótis fertőzöttről számolnak be. Azt írják, hogy egy szülinapi buliban kaphatták el a koronavírust még a tanévkezdés előtt. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.