Indul a 444 járványügyi hírlevele

szolgálati közlemény
2020 szeptember 09., 04:51
* Kötelező mező

Új szolgáltatással jelentkezünk mostantól. Elindítjuk járványügyi hírlevelünket, amelyből minden fontos és érdekes napi fejlemény kiderül, ami csak a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos.

A 444-en folyamatosan beszámolunk a járványról, de ha biztosan semmiről sem akarsz lemaradni, érdemes feliratkoznod az új hírlevelünkre. Ingyen van és kényelmes.

Ha feliratkozol, minden hétköznap küldünk egy mailt, amiben összeszedünk minden fontos újdonságot: a legfrissebb adatokat itthonról és a világból, és a járványról szóló lényeges híreket. Egyben átnézheted, hogy hol, ki és mit jelentett be; korlátoznak vagy enyhítenek; hogyan állnak a kutatások; hogyan hat a járvány a gazdaságra, az oktatásra, a munkahelyekre; mik az új szabályok; mit állítanak a szakértők; lehet-e néző itt; maszkot kell-e viselni ott; van-e aggasztó vagy megnyugtató újdonság; és mondott-e bárki bármit arról, hogy meddig tart ez még.

A hírlevelet a 444 újságírói készítik, olvasmányos és mindig friss összefoglalókra számíthattok. Ennél fontosabb ügye most nincs a világnak, érdemes benne tájékozottnak lenni. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

* Kötelező mező