Utolérte a járvány a magyar celebvilágot

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Beigazolódott a gyanú, tényleg koronavírus miatt betegedhettek meg az Edda tagjai. Szerdán derült ki, hogy a zenekar frontembere, Pataky Attila kórházba került, és a zenekar több tagja is rosszul van. Akkor még nem volt igazolt fertőzött, nem érkeztek meg a teszteredmények. Mára az már biztosan kiderült, hogy a zenekar billentyűse, Gömöry Zsolt pozitív. "A Korányiban kezelnek. Pocsékul vagyok" - nyilatkozta Gömöry a Blikknek.

Polyák LillaFotó: polyaklilla.hu

A járvány, mely minden korábbinál intenzívebben tombol az országban, a celebvilágot is utolérte. A Blikk összeállításában megemlíti, hogy már Vajna Tímea és Gáspár László is átestek a betegségen, aktuálisan pedig Liptai Claudia és Hódi Pamela is fertőzöttek. Megfertőződött Polyák Lilla színésznő is, akinek a férje, Gömöri András is beteg, csak ő még nem kapta meg a teszteredményeit.

Azt is megemlítik, hogy a járvány miatt az RTL két sorozata, a Barátok közt és a Keresztanyu forgatása is leállt, és az Operettszínházban is elmaradtak előadások.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó