Kórházba került Pataky Attila, de az Edda több tagja is rosszul van

ZENE
2020 szeptember 16., 06:15

Kórházba került Pataky Attila, az Edda frontembere, de a zenekar több tagja is rosszul van. Egyelőre még nem tudni, hogy a koronavírus miatt betegek-e, írja a Blikk.

A lap megkereste a kórházban fekvő Pataky Attilát, aki azt mondta:

„nagyon nem vagyok jól”.

A 69 éves énekesnek nagy fájdalmai vannak, de állítása szerint majd valahogy ezen is túl lesz. A frontemberen kívül Kicska László basszsugitáros is karanténba került, de Gömöry Zsolt billentyűs sem érzi jól magát.

„Nagyon ramatyul vagyok, de még nem biztos, hogy a koronavírust kaptam el. A teszt eredményére még várnom kell” - nyilatkzota Gömöry a lapnak.

Ha kiderül, hogy a zenekar koronavírusos, akkor az több, mint ironikus lesz, ugyanis a pandémia kitörésekor Pataky Attila azt mondta:

„Úgy gondolom, hogy ez egy orbitális műhiszti. Ha az influenza miatt mindenkit elkülönítenénk, akkor Magyarország egy karantén lenne, attól mégsem fél senki.”

És azt is mondta, hogy:

„Meggyőződésem, hogy a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy elleplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk.”