Pataky Attila leleplezte, hogy „a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik”

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

„Úgy gondolom, hogy ez egy orbitális műhiszti. Ha az influenza miatt mindenkit elkülönítenénk, akkor Magyarország egy karantén lenne, attól mégsem fél senki” - világított rá a feszítő ellentmondásra Pataky Attila, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett előadóművész a nemzeti oldal bulvárlapjában. 

„Meggyőződésem, hogy a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy elleplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk”

- szőtte tovább gondolatai fonalát a szép emlékű Békemenetek egyik arca a Ripostban, és ügyes árukapcsolással azt is hozzátette, hogy szombat este fergeteges koncertet ad az Arénában: „Szerencsére az én rajongóim nem ülnek fel mindenféle ijesztgetéseknek, ezért biztosan remek lesz a hangulat.”

A hangulatot, ha ez lehetséges egyáltalán, tovább fokozza, hogy amint korábban Balog Zoltán is szánt 2 millió adóforintot Edda-koncertre, úgy a mai rendezvényt is támogatta Kásler Miklós miniszter 6 millióval.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.