Pataky Attila leleplezte, hogy „a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik”

elmebaj
2020 március 07., 09:06
comments 262

„Úgy gondolom, hogy ez egy orbitális műhiszti. Ha az influenza miatt mindenkit elkülönítenénk, akkor Magyarország egy karantén lenne, attól mégsem fél senki” - világított rá a feszítő ellentmondásra Pataky Attila, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett előadóművész a nemzeti oldal bulvárlapjában.

„Meggyőződésem, hogy a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy elleplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk”

- szőtte tovább gondolatai fonalát a szép emlékű Békemenetek egyik arca a Ripostban, és ügyes árukapcsolással azt is hozzátette, hogy szombat este fergeteges koncertet ad az Arénában: „Szerencsére az én rajongóim nem ülnek fel mindenféle ijesztgetéseknek, ezért biztosan remek lesz a hangulat.”

A hangulatot, ha ez lehetséges egyáltalán, tovább fokozza, hogy amint korábban Balog Zoltán is szánt 2 millió adóforintot Edda-koncertre, úgy a mai rendezvényt is támogatta Kásler Miklós miniszter 6 millióval.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.