Pataky Attila leleplezte, hogy „a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik”

elmebaj
2020 március 7., 9:06
comments 265

„Úgy gondolom, hogy ez egy orbitális műhiszti. Ha az influenza miatt mindenkit elkülönítenénk, akkor Magyarország egy karantén lenne, attól mégsem fél senki” - világított rá a feszítő ellentmondásra Pataky Attila, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett előadóművész a nemzeti oldal bulvárlapjában.

„Meggyőződésem, hogy a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy elleplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk”

- szőtte tovább gondolatai fonalát a szép emlékű Békemenetek egyik arca a Ripostban, és ügyes árukapcsolással azt is hozzátette, hogy szombat este fergeteges koncertet ad az Arénában: „Szerencsére az én rajongóim nem ülnek fel mindenféle ijesztgetéseknek, ezért biztosan remek lesz a hangulat.”

A hangulatot, ha ez lehetséges egyáltalán, tovább fokozza, hogy amint korábban Balog Zoltán is szánt 2 millió adóforintot Edda-koncertre, úgy a mai rendezvényt is támogatta Kásler Miklós miniszter 6 millióval.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt