Dobrev: Az a kormány, amely 16 ezer lélegeztetőgépet vásárolt mindenkinél drágábban, az nem egyszerűen pazarol, hanem valószínűleg lop is

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hivatalosan is megkezdte a 2022-es választásra való felkészülést a „Közös győzelem, közös Magyarország” című online nagyrendezvényével a Demokratikus Koalíció vasárnap délután. Az egyórás fél élő Facebook-közvetítésben nemcsak Gyurcsány Ferenc pártelnök állt ki az összefogás és a közös lista mellett, hanem "spontán" interjúkban az utca embere is a közös jelöltállításra biztatta az ellenzéki pártokat. Az DK ifjúsági szervezetének aktivistája, Kevin, például a Nyugati téren kérdezett fel két lányt, 

akik szintén az összefogást javasolták Orbán ellen. 

„Egy az egy ellen, minden választókerületben,” jelentette ki az esemény fő fellépője, Dobrev Klára. Miután elmondta, hogy a közös lista és az összefogás a kormányváltás garanciája, elővette az Orbán-kártyát. 

„Az a kormány, amely pár ezer helyett 16 ezer lélegeztetőgépet vásárolt mindenkinél drágábban, az nem egyszerűen pazarol, hanem valószínűleg lop,”

mondta.


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!