Müller: Bárhol, bárki elkaphatja a fertőzést!!4

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A járvány már mindenütt terjed, a higéniés szabályok betartása különösen fontos, mondta az országos tisztifőorvos az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatóján. Müller Cecília hozzátette: 

míg tavasszal a gócpontok körül terjedt a fertőzés, addig most már minden közösségi térben ott lehet a vírus. Bárhol, bárki elkaphatja a fertőzést.

Az iskolák felkészültek az október elsejei kötelező hőmérsékletmérésekre, az eszközöket beszerezték, a kiszállítást a napokban megkezdik. Müller külön kitért a szépségipari szolgáltatásokra:

  • a szolgáltató és a szolgáltatás igénybevevője is legyen egészséges!
  • A szolgáltatón legyen maszk!
  • Ne legyen várakozási idő ezeken a helyeken!
  • A fodrászatokban ne legyenek kitéve magazinok, tanácsolta.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót