Repülőgépen halt meg egy koronavírusos beteg Amerikában

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Súlyos betegségekkel küzdött a harmincas éveiben járó, koronavírus-fertőzött nő, aki júliusban meghalt egy Arizonából Texasba tartó repülőjáraton. Nehezen kapott levegőt, de hiába adtak neki oxigént, nem tudták megmenteni, számolt be a most nyilvánosságra került esetről a CBS

Vasárnap 554 koronavírusos halálesetet jelentettek Dallas megyében, amiből 38 valójában nem most, hanem az elmúlt hónapokban történt.

Az Egyesült Államokban hivatalosan 220 ezer áldozatról tudni, de a valós szám közelebb állhat a 300 ezerhez: egy friss jelentés szerint ennyivel többen haltak meg február és szeptember közt a sokéves átlagnál. Ebbe például olyanok is beletartozhatnak, akiknél nem azonosították a fertőzést, de a járvány miatt nem fértek hozzá az egészségügyi ellátáshoz. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!