A szombathelyi közgyűlés határozatban állt ki a Színház és Filmművészeti Egyetem hallgatói mellett

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A szombathelyi képviselő-testület csütörtöki ülésén Tóth Kálmán, a Éljen Szombathely frakcióvezetője terjesztette elő azt a javaslatot, hogy 

határozatban fejezzék ki szolidaritásukat az Színház és Filmművészeti Egyetem hallgatói mellett,

írja az úgytudjuk.hu. A lap beszámolója szerint Tóth az 1956-os forradalmárokhoz hasonlította az egyetem hallgatóit. Mire a Fidesz-KDNP frakcióvezetője, Illés Károly úgy reagált, hogy szerinte nem forradalmárokról, hanem bohócokról van szó. Végül a kormánypárti nemek mellett, de megszavazta a város közgyűlése az előterjesztést.  

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!