Rétvári Bence is elkapta a koronavírust

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Rétvári Bence gyógyul" címen jelent meg szerző nélküli cikk a Magyar Nemzetben, amiből megtudhattuk, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára is elkapta a koronavírust. A cikk szerint Rétvári állapota kielégítő. Az is kiderült, hogy a betegség tüneteként az államtitkár levertséget érzett.

A PCR-teszt megerősítette, hogy koronavírusos, ezért most házi karanténban, otthonából dolgozik. Legalábbis a Magyar Nemzet névtelen szerzőjének beszámolója szerint, mert mint az Index megjegyzi, egy Facebook-bejegyzés helymeghatározása szerint szerda reggel fél tízkor a Pest megyei Letkésen tartózkodott, ahol arról számolt be, hogy a kormány 1,3 millió forinttal támogatta a szociális tüzifavásárlást.

Rétvári amúgy szerdán a járvány elleni sikeres védekezésről is posztolt, ahol az éves halálozási statisztikákkal igyekezett alátámasztani állítását. (Via Index)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!