Pikó András kórházba került a koronavírus miatt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A VIII. kerület polgármester még kedden jelentette be, hogy elkapta a koronavírust, azóta azonban romlott az állapota, és a Szent László Kórházba került.  „Nekem a súlyosabb lefolyású koronafertőzés jutott. Az elmúlt napok kimerítettek, pedig otthon, a szeretteim ápoltak, a legnagyobb gondossággal.Ezt most egy időre felváltja a Szt. László Kórház elhivatott orvosainak és szakdolgozóinak ápolása. Köszönöm nekik, amit értünk tesznek” - írta a polgármester az oldalán

Pikó AndrásFotó: botost/444.hu

Korábban azt írta, október 23-án délután jelentkeztek nála a tünetek, amik tüdőgyulladásra utaltak: száraz köhögés, enyhe láz és néha elviselhetetlenségig fokozódó izomfájdalom a végtagokon és a háton.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó