Pikó András is elkapta a koronavírust

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Józsefváros polgármestere, Pikó András a Facebookon jelentette be, hogy elkapta a koronavírust:

„Most kaptam meg a koronavírus tesztem eredményét, mely pozitív lett.

Október 23-án délután jelentkeztek a tünetek, tipikus, tüdőgyulladásra utaló jelek: száraz köhögés, enyhe láz és néha elviselhetetlenségig fokozódó izomfájdalom, végtagok és a hátam felé. Szerencsére ma kiderült az is, hogy nincsen tudőgyulladásom.

Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy ez a betegség egyelőre nincs hatással az önkormányzat és a polgármesteri hivatal működésére. Általános helyettesem, Szili-Darók Ildikó alpolgármester vette át a feladataimat és az önkormányzat irányítását.

Én pedig, ahogy az állapotom engedi, itthonról segítek a csapatomnak.”

Fotó: botost/444.hu

Nem sokkal előtte kiderült az is, hogy Vidnyánszky Attila is koronavírusos.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó