Ajaj, kivezeti a Vodafone a WAP-ot

„Ezúton is értesítjük, hogy a WAP szolgáltatásunk 2021. január 20-án megszűnik, nem lesz többé elérhető a Vodafone ügyfelei számára” - tette közzé honlapján a cég. Nemcsak a WAP tűnik el, de nem lesz többé hangposta se, és kivezetik a webmail szolgáltatást is, így az @upcmail.hu, valamint az ehhez tartozó másodlagos e-mail fiókok is megszűnnek. 

Eltűnik továbbá a UPC Wi-Free, a Vodamail és a videotelefon is. Azok számára, akik elveszettek lesznek a WAP nélkül, a Vodafone összeállított egy kis útmutatót, hogy hogyan internetezzenek ezentúl.

(via Media1)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.