Többen is szexuális zaklatással vádolják Alexander Wang divattervezőt

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Hétfőn két, a divatvilág híreivel foglalkozó Instagram-profilon is Alexander Wang divattervezőt szexuális zaklatással vádoló posztok jelentek meg. A Shit Model Management és a Diet Prada nevű profilok többnyire névtelen vádlók beszámolóit szedték össze arról, hogy a New York-i divattervező nem megfelelően viselkedett velük.

Az Insider a vádlók közül kettőt tudott beazonosítani. Az egyikük, Nick Ward azt mondta, Wang 2017-ben egy New York-i buliban markolt rá a faszára, ahogy elhaladt mellette a tánctéren. A másikuk, Owen Mooney grafikus, aki december 11-én egy TikTok videóban is beszámolt a zaklatásról, azt mondta, hogy Wang 2017-ben egy New York-i koncert zsúfolt nézőterén fogdosta.

Alexander Wang és családja egy divatbemutató utánFotó: KENA BETANCUR/AFP

Az Insider Wangot és beosztottjait is kereste, ők azonban nem reagáltak a vádakra. (Insider)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!