2021 február 19., 09:10

Dévényi Tibi bácsi a Három kívánság 1991-es adásában horgászversenyt szervezett egy gyereknek Halász vezetéknevű versenyzőkkel

Kedves olvasók,

extázisban ér véget a 444 egynapos köztévénéző maratonja.Mármint én vagyok extázisban. A verseny utolsó másodperceiben végigpörgettem a közszolgálati csatornákat. Az M3-on egy 1991-es Három kívánság-adás ment. Fura volt, mintha egy haltenyésztő telepen jártunk volna. És valóban, a százhalombattai TEHAG telephelyén forgott a műsor. Hogy miért? Ezért jó összevissza kapcsolgatni, fogalmam sincs. Arról viszont annál jobban van, ami ekkor következett: Dévényi műsorvezető a két gyerek kívánságára összehozott nekik egy horgászversenyt két híres budapesti horgásszal. Hogy kik voltak ők?

Halász Ica manőken, aki szereti a halat:

és Halász László, a Mikroszkóp Színpad kabarészínésze, aki egyszer 93 dekás vörösszárnyú keszeget fogott

de az első pontyot a végén mégis Viktor, az egyik kisfiú fogta a halastóból, uszkve 6 másodperc elteltével.

Oké, hogy akkoriban Harcsa Veronika és Busa Pista még sehol sem voltak, de hogy a hóhérba maradhatott ki Csuka Mónika és az akkor igazán híres rendezőnek számító Kapás Dezső?

Ezzel búcsúzik maratonunk, én csak az uotlosó öt órában néztem köztévét, így szintetziálni nem szeretnék, de az biztos, hogy az én teljes0tményem megismétlését senkinek sem ajánlom. Boldog, közmédiamntes életet mindenkinek!