Nadrág és alsógatya nélkül jelent meg egy résztvevő az ELTE tudományos diákköri konferenciáján

horror
2021 április 13., 16:45

Egy szál pólót viselt egy férfi az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának egyik nyilvános tudományos diákköri konferenciáján, amit online rendeztek meg hétfőn. Erről nem feltétlenül szerzett volna tudomást a többi résztvevő, csakhogy a férfi kamerája akkor is be volt kapcsolva, amikor a számítógép elé ült, így a péniszét is látták a szemfülesebbek.

Az ELTE-ÁJK Egyetem téri épülete
photo_camera Az ELTE-ÁJK Egyetem téri épülete Fotó: Wikipedia - készítette: Thaler Tamas - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 4.0

Az erről készült videó gyorsan terjedt a diákok között, az esetet több Facebook-bejegyzésben is feldolgozta egy ELTE-ÁJK-s mémoldal is.

link Forrás
link Forrás
link Forrás

Az oldal üzemeltetői összetűzésbe keveredtek a kar oktatóival is, akik arra kérték az összes diákot, ne terjesszék a videót, és ne is viccelődjenek vele, mert a dolognak „következményei lesznek”. Az erről szóló Facebook-poszt alatt több eltés oktató is kommentelt, többségük a diákokat próbálta leállítani.

link Forrás

Frissítés: Az ELTE Kommunikáció 22:50-kor a következő közleményt juttatta el hozzánk.

„Az inkriminált videón a hiányos öltözetű személyt az esemény szervezői nem ismerik, az illető még csak nem is jogi szakértőként kérte a belépést rendezvényre. A TDK események saját szabályzatuk értelmében mind jelenléti, mind online formában teljesen nyilvánosak, tehát a tegnapi konferenciára is bárki beléphetett, aki - a Facebookról vagy máshonnan - erről tudomást szerzett és kérte a belépést. Amikor a szervezők észlelték a szóban forgó jelenetet, még a TDK esemény közben kizárták a személyt a hívásból és ismételt kérése ellenére sem engedték vissza.”