2021 július 29., 12:46

Nyilatkozatok a kézilabdás vereség utá

Tomori Zsuzsanna:

„Nagyon csalódott és dühös vagyok, mert semmi nem jött össze abból, amit megbeszéltünk. Hihetetlen átjáróház voltunk, védekezésben hiányzott a feszesség. Arra készültünk, hogy nem hagyunk nekik levegőt, ehelyett kísérgettük őket, hogy gólt tudjanak lőni. Ami pozitív volt, hogy támadásban elkezdtünk éledezni, de 38 kapott gól mellett nem lehet meccset nyerni. A folytatásban nincs más választásunk, nyomunk egy all in-t, aztán meglátjuk, az mire lesz elég."

Elek Gábor szövetségi kapitány azzal kezdte, hogy Szucsánszki Zita a vállsérülése miatt utazik haza. A folytatásról szólva úgy fogalmazott, hogy „lelkileg és darabszámra” is fogynak, de feladni nem fogják.

„Fel fogunk készülni, ugyanúgy, ahogy eddig, meg fogjuk csinálni azt a munkát, amit eddig, remélem, hogy ennek lesz is nyoma a pályán. Borzasztóan el vagyok keseredve az eddigi teljesítmény miatt, de bízom abban, hogy lekerül a teher a lányok válláról. Persze csodának kellene történnie ahhoz, hogy változás legyen, de feladni nem fogjuk."

(via MTI)