Egy hétnyi plusz szabadságot ad dolgozóinak a Nike

külföld
2021 augusztus 31., 09:13
comments 2

A Nike oregoni központjában dolgozók egy hét szabadságot kaptak, a cég azt mondta, ezzel támogatja a mentális egészségüket, mielőtt szeptemberben visszatérnek az irodába. Emiatt a Nike központi irodája egy hétre „bezár”.

photo_camera A Nike oregoni irodájának épülete Fotó: NATALIE BEHRING/Getty Images via AFP

Nemrég a Bumble és a Linkedin is hasonlóan szabadságra küldte összes dolgozóját, miután sokan arról számoltak be, hogy a járvány alatti home office miatt sokan kiégettnek érzik magukat.

Közben az Apple és az Uber is elhalasztotta az irodákba való visszatérést, ők azonban nem dolgozóik mentális egészségére hivatkoztak, hanem a romló járványügyi adatokra. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.