Miért és hogyan rúgták ki az alapítót Ungár Péter és Gerényi Gábor lapjától

Lezárt tartalom a Kör tagjainak Média
2021 szeptember 02., 16:21
comments 6

„Nem tudom, hiszen semmiféle konkrétumot nem közöltek velem” – mondta a 444-nek Bukovics Martin, az Azonnali volt főszerkesztője szerdai kirúgásának okáról.

A kirúgás hírét magán az Azonnalin írta meg Bakó Bea, a lap másik, jelenleg anyasági szabadságát töltő alapító főszerkesztője, a cikkben megemlítve azt is, hogy Bukovics jogszerűtlennek tartja az elbocsátását, és beperli a volt munkaadóját. Ezt Bukovics a 444-nek később egyébként személyesen is megerősítette.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt