Miért és hogyan rúgták ki az alapítót Ungár Péter és Gerényi Gábor lapjától

Média
2021 szeptember 02., 16:21

„Nem tudom, hiszen semmiféle konkrétumot nem közöltek velem” – mondta a 444-nek Bukovics Martin, az Azonnali volt főszerkesztője szerdai kirúgásának okáról.

A kirúgás hírét magán az Azonnalin írta meg Bakó Bea, a lap másik, jelenleg anyasági szabadságát töltő alapító főszerkesztője, a cikkben megemlítve azt is, hogy Bukovics jogszerűtlennek tartja az elbocsátását, és beperli a volt munkaadóját. Ezt Bukovics a 444-nek később egyébként személyesen is megerősítette.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.