Kidobták a Melós Pride programjából Hammer Ferenc zenekarát

humor
2021 szeptember 07., 08:47
comments 12

A Magyar Szolidaritás Mozgalom szeptember 11-re szervezi a II. Munkásbüszkeség Napját. A fő attrakció a Kádár János terv nevű, a Szanyi Tibor-féle ISZOMM-mal közös politikai program bemutatója.

Az eseményt Szanyi melós pride-nak nevezte. Meghívták rá a Lopunkot is, Hammer Ferenc, az ELTE média tanszéke korábbi tanszékvezetőjének zenekarát is. Hammert, ha minden igaz, megkérték, hogy vezesse fel az eseményt egy amolyan promóvideóval. Vette is a fáradságot, hogy elmondja néhány gondolatát Kádár és a munkások viszonyáról. Innen átadnám a szót neki:

Ezután – bár a plakáton még ott szerepel a Lopunk – a szervezők törölték a zenekart a programból. A Kádár János tervről amúgy az ATV-ben már augusztus végén beszélt Szanyi Tibor. Akinek a tömeggyilkosságok ellenére van kedve egy kis Kádár-nosztalgiához, itt megtekintheti:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.