A Politico szerint Orbán angol nyelvű hírlevele a címe alapján inkább egy svéd fehérneműmárkára emlékeztet

szeptember 16., csütörtök 9:32
14

Orbán Viktor első angol nyelvű hírlevele hétfőn jelent meg The Viktor Brief néven – írja a 24.hu, hozzátéve, hogy a hírlevelet a Miniszterelnökség különösebben nem reklámozta, azt a Politico töltötte fel oldalára.

A Politico cikkében a magyar miniszterelnök hírlevelének címét elemezve megjegyezte, hogy az enyhén szerencsétlenre sikerült, és inkább „egy svéd fehérneműmárka” jut róla eszükbe, mert a „Viktor Brief” azon túl, hogy „Viktor röviden”, egyben azt is jelentheti, hogy „Viktor alsónadrágja”. (Briefnek nevezik angolul a testhezálló, szár nélküli alsónadrágot, de a kissé magasszárú, női bugyikat is.)

Orbán Viktor egy katowicei sajtótájékoztatón 2021. június 30-án. Fotó: BEATA ZAWRZEL/NurPhoto via AFP

A miniszterelnök hírlevele egyébként, ahogy a 24.hu is írja, valójában egy promóciós újságnak tűnik, amiben az összes link a miniszterelnök weboldalára mutat, és rögtön egy olyan idézettel kezdődik, miszerint a bevándorlók nem Szerbiában vagy Magyarországon, hanem Németországban akarnak élni, így mi valójában Németországot védjük.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt