Légpisztollyal lövöldözött egy férfi a Gozsdu udvarban

bűnügy
2021 október 03., 11:42

Rendőrökre volt szükség szombat éjszaka fél 4-kor a VII. kerületi Gozsdu udvarban. „A rendelkezésre álló adatok szerint többen összeszólalkoztak, majd az egyik férfi egy légpisztolyból több lövést adott le, két embernek könnyű sérülést okozva” - válaszolta megkeresésünkre a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást. A légpisztolyt lefoglalták, a gyanúsítottat kihallgatták, és javasolták a letartóztatását.

A Gozsdu Udvar Síp utca felőli bejárata
photo_camera A Gozsdu Udvar Síp utca felőli bejárata Fotó: Google Street View

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.