Borongós vasárnap

időjárás
2021 október 10., 05:08

Országszerte beborul az ég, és egyre több helyen az eső is elered vasárnap, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése. Csak az ország északkeleti harmadán szakadozik fel a felhőzet, a csapadék is megszűnik a délelőtti órákban, másutt viszont marad a borult idő ismétlődő, változó intenzitású esővel. Az északkeleti, keleti szél többfelé lesz élénk.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap többnyire 8 és 13 fok között valószínű, de az ország északkeleti harmadában 15, 18 fok is lehet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.