Azon háborog az Elk*rtuk producere, hogy a mozikban kevesebbszer játsszák a filmjét az új James Bondnál

ÉLET
2021 október 15., 04:45
comments 28
Helmeczy Dorottya (j), az Elk*rtuk producerre és Bendi Balázs (b) a film forgatókönyvírója.
photo_camera Helmeczy Dorottya (j), az Elk*rtuk producerre és Bendi Balázs (b) a film forgatókönyvírója. Fotó: Screenshot

Filmje hivatalos Facebook-oldalán adott videóinterjújában háborgott az Elk*rtuk című film producere, Helmeczy Dorottya, hogy bár a filmjét a Cinema City összes mozijában vetíteni fogják, a napi 27-30 alkalommal vetített James Bonddal szemben csak naponta ötször. Helmeczy azon is háborgott, hogy a Budapest Film hat mozijából csak egyben vetítik majd az alkotását.

link Forrás

Az önmaguknak adott interjújukban Helmeczy és a film forgatókönyvírója, Bendi Balázs arról is beszéltek, hogy milyen hatással volt önmagukra saját filmjük: mindketten felnövéstörténetként élték meg.

Helmeczy emellett arról is beszélt, hogy "a két legnagyobb streaming-szolgáltatóval" is tárgyalnak a film forgalmazásáról, amit Magyarországon kívül először Brüsszelben vetítenek majd. (Via Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.