Alig szabadult, máris ellopta egy élet összegyűjtött kétszázasait

bűnügy
2021 október 18., 06:02
comments 1

Spéci zsákmányt szerzett egy Kaposvár környéki betörő: a 44 éves fickó egy falubelijének házába mászott be a fürdőszobaablakon, hogy a házigazda kétszázasgyűjteményét vigye magával. 3000 pénzérménél is több volt, 600 ezer forintnál is többet ért, csak nehéz lehetett elkölteni.

A visszaeső vádlott ezután 24 éves társával tört be a szomszédos faluban egy német állampolgár házába, ahonnan csak kisebb értékű háztartási cikkeket vittek el, mivel megzavarták őket.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az azóta is letartóztatásban lévő, többszörös visszaesőnek minősülő férfival szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás, míg társával szemben felfüggesztett fogházbüntetés kiszabására tett indítványt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.