Kórházban töltötte a szerda éjszakát II. Erzsébet

külföld
2021 október 22., 04:13
photo_camera Fotó: ALASTAIR GRANT/AFP

Előzetes kivizsgálásokon vett részt II. Erzsébet királynő, ezért a szerda éjszakát egy magánkórházban töltötte. Csütörtök délben tért vissza a windsori kastélyba, a Buckinhgham-palota közlése szerint jó hangulatban. Addig nem számoltak be a látogatásról, amíg a Sun címlapon nem hozta az ügyet.

Annyit tudni lehet, hogy a királynő nem koronavírusos, és azt is, hogy az orvosok néhány nap pihenést írtak elő számára sűrű októberi programjai után. Szerdára tervezett észak-írországi látogatását is lemondták, de annak, hogy az éjszakát is bent töltötte, mindössze praktikus okai voltak.

A BBC szerint a 95 éves II. Erzsébet 2013 óta nem volt kórházban, most ugyanott kezelték, ahol valaha áprilisban elhunyt férjét, Fülöp herceget is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.