A Jobbik szerint Simonka ittas volt a Parlamentben, a Fidesz szerint „nem érezte jól magát”

parlament
2021 október 26., 15:14
comments 13

„A képviselő nem érezte jól magát, ezt jelezte a frakcióvezetésnek, és engedélyt kapott, hogy hazamenjen” – ezt válaszolta a Telexnek a Fidesz-frakció sajtóosztálya, miután megkeresték Simonka Györgyöt.

A több korrupciós ügyben is megvádolt fideszes képviselőről a Jobbik azt állította, hogy hétfőn illuminált állapotban jelent meg a parlamenti ülésen, ahol el is aludt, majd Kovács Sándor kormánypárti képviselő közbenjárása után kiment a teremből, és Orbán Viktor felszólalására már nem tért vissza.

photo_camera Fotó: Parlament/Youtube

A Fidesz-frakció arról nem írt semmit, hogy Simonka ivott, vagy sem.

A Jobbik erről levelet is írt Kövér László házelnöknek, aki májusban éppen a jobbikos képviselőket részegesezte le.

Hogy Simonka milyen állapotban volt, az a parlamenti közvetítésen 1 óra 28 perc után látszik. Itt van kiemelve csak a lényeg:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.