November 22. után Sinopharmmal is lehet az Egyesült Királyságba utazni

járvány
2021 november 09., 10:15

Nagy-Britanniában november 22-től a beutazáskor elfogadják azokat a vakcinákat is, amik szerepelnek az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vészhelyzeti listáján, így a Sinopharmot is, írja a Telex a hivatalos kormányzati oldalon publikált közleményre hivatkozva.

photo_camera Fotó: DANIEL SORABJI/AFP

A Sinopharm mellett a Sinovac és a Covaxin oltásokat is elfogadják, ahogy elfogadták eddig az AstraZeneca, a Pfizer/BioNTech, a Moderna és a Janssen vakcináit. A Szputnyik nem szerepel a listán.

A beutazás feltételeként a második oltás után 14 napnak kell eltelnie.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.