Botka László szerint órabérért gyűjtenek aláírásokat a Fidesznek Szegeden

2021 november 13., szombat 13:36
8

„Ma délben becsöngetett hozzám egy fiatal nő azzal, hogy Bartók Csabának és a Fidesznek gyűjtenek aláírást,” posztolta Szeged baloldali polgármestere Facebook-oldalán.

„Azt mondtam a fiatal lánynak: rossz helyre csengetett, ugye órabérben fizetik, és nem teljesítmény alapon, mert akkor Szegeden nagyon megjárja, nem lesz pénze. A diákmunkás lány hangosan felnevetett, csak órabérre vállaltam - válaszolta.”

- írta Botka László.

Október végén mutatott be az MSZP egy videót, amit beépített emberük rögzített, és amin látható, hogy Győrben fiatalokat alkalmaznak arra, hogy 1200 forintos óradíjért a Fidesz Kubatov-listájának adatait frissítsék. A jelentkezőknek egy megadott címlista alapján kellett házról-házra járniuk és aláírást gyűjteni a Stop Gyurcsány! Stop Márki-Zay!-petícióhoz. Az MSZP szerint bizonyítékuk van arra, hogy "az így elvégzett munkáért a jelentkezőket a magyar adószabályokat kikerülve, feketén fizetik ki – azzal a magyarázattal, hogy ők csak „aktivisták”."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt