Hosszú Katinka koronavírusos

járvány
2021 november 19., 13:23

"Sajnos covidos lettem, így nem tudok versenyezni a hét végén Eindhovenben, meg egy ideig nem…Nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra is, most ez a legfontosabb!" – írja közösségi oldalán a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő. Hosszú Katinka a tokiói olimpia után múlt héten versenyzett először a rövid pályás magyar bajnokságon. Nem sokkal korábban a magyar úszóválogatott több tagja is pozitív teszteket produkált a kazanyi rövid pályás Európa-bajnokságon, az olimpiai bajnok Milák Kristóf pedig egy éven belül másodszor is koronavírusos lett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.