Koronavírus-számok Magyarországon 10/19/2022
Elhunytak + 118 Σ 47,798
Kórházban - 103 Σ 1,597
Fertőzöttek + 11,947 Σ 2,132,490
Tesztek 0 Σ 11,394,556
Oltottak 0 Σ 6,418,810
A legújabb trendek

A dunaföldvári Pannonia Bio kötelezővé teszi az oltást, de bónuszt is ad érte

járvány
2021 november 21., 17:28
comments 8

„A védőoltás az egyetlen eszköz, amellyel biztonságban tudhatjuk egymást és a munkahelyünket” - írta a Portfolióhoz eljuttatott céges belső levélben a dunaföldvári Pannonia Bio nevű bioüzemanyag-gyár vezérigazgatója, Pavel Kudriavtcev. A cég vezetése már teljesen átoltott, de a dolgozók átoltottságát alacsonynak ítélték, ezért elrendelték a kötelező oltást a vállalatnál. Az oltást bónuszokkal is igyekeznek vonzóbbá tenni.

Nettó 175 ezer forint bónuszt fizet a cég az első vakcinadózis után, és még nettó 175 ezer forint bónuszt fizetnek a második adag oltásért, amelyet az első oltás utáni előírt időn belül adnak be. Azok, akik már korábban felvették a két oltást, nettó 360 ezer forintos bónuszt kaphatnak a harmadik, emlékeztető oltás felvételéért. Ez abban az esetben is jár, ha valaki már korábban megkapta azt, vagy január elsejéig veszi fel a harmadik dózist és azoknak is, akik ezt követően, az előírt legrövidebb időn belül veszik fel a harmadik adagot.

A céges belső levél szerint a maximálisan elérhető bónusz összege nettó 360 ezer forint, a pénzt az oltási igazolás bemutatása után utalják.

Akik január elsejéig nem veszik fel az oltást, azokat fizetés nélküli szabadságra küldik. A rendelkezések alól mentesülnek, akik egészségügyi papírral igazolják, hogy az oltást különböző egészségügyi okokból kifolyólag nem vehetik fel. (Portfolió)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt