A Momentum szerint a piaci ár négyszereséért bérel mélygarázsokat a Kórházi Főigazgatóság

POLITIKA
2021 november 22., 15:55

A piaci ár többszöröséért bérel parkolóhelyeket a Szent István téri mélygarázsban az Országos Kórházi Főigazgatóság, posztolta Facebook-oldalán a Momentum szóvivője. Tompos Márton bejegyzése szerint az OKFŐ idei szerződéslistája szerint

a szervezet évi bruttó 10,7 millióért bérel 3db parkolóhelyet a vezetőknek a Szent István téri mélygarázsban.

A szóvivő több furcsaságra is felhívja a figyelmet, többek közt, hogy

az OKFŐ jelenleg a Belügyminisztérium alatt működik, aminek van a környéken mélygarázsa.

Tompos szerint

a mélygarázsok jelenlegi árai szerint a Grashemnél 2.787.300 forint, a Szent István téri mélygarázsban pedig 2.304.000 forint egy évre 3 autó parkoltatása. Azaz töredéke annak, amennyit a Kórházi Főigazgatóság fizet.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.