Életveszélyesen megszúrta az apját egy 19 éves fiú Kozármislenyben

bűnügy
2021 november 24., 13:22

Kedd este hívták a rendőröket azzal, hogy Kozármislenyben egy 19 éves férfi mellkason szúrta az apját.

A fiú először az anyjával veszett össze, majd a vita hevében dulakodni kezdett az apjával. Magához vett egy kést, a szülők pedig közben bemenekülni az egyik szobába. De a gyerek erre a kés nyelével betörte az ajtó üvegét, és újra támadni akart. Az apa megpróbálta lefogni a fia kezét, de az az ajtón át olyan erővel szúrt az apja felé, hogy oldalról megsebesítette.

A mentők az apát súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a fiát, aki a kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Ellene a baranyai rendőrök életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoznak. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.