A francia rendőrök meglőttek egy nindzsának öltözött férfit, mert az rájuk támadt

külföld
2021 december 02., 20:39
comments 2

A francia rendőrség csütörtöki közleménye szerint az ország nyugati részén fekvő Cherbourg városában egy nindzsának öltözött férfi próbált meg megtámadni két rendőrt, mire a rendőrök meglőtték a támadót, írja a CNN.

A rendőrségi beszámoló szerint a két rendőrnő egy autólopás ügyében akarta kikérdezni a férfit, mire az rájuk támadt. A rendőrök is megsérültek, de lövésekkel sikerült ártalmatlanítani a támadót. Azt nem tudni, hogy ő milyen sérülésekkel került kórházba. A két rendőr ugyanakkor jó állapotban van a hatóságok közleménye szerint.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.