Fogta magát és átfestette a döglött kismackó előtt pózoló Semjén-Lázár duót

MŰVÉSZET
2021 december 11., 12:41
comments 4

Baromi jó kortárs festménykiállítás nyílt pénteken a Krisztina körúti Tér-Kép Galériában, a Tabán mozi mellett, a legjobb, a járványhelyzet ihlette műalkotásokkal, amiket 2020. márciusa óta bárhol láttam. Akkora mázlim volt, hogy Nagy Gabriella kiállítását én nyithattam meg, alant olvasható a megnyitó szövege, benne a viccesen csavaros kiállítás képeivel.

Kedves közönség, drága műélvezők,

Az sehol sincs leírva, hogy megnyitóra csak a kiállító művész hozhat képet, úgyhogy én is hoztam magammal egyet. Na nem a saját művem, hanem fabrik felhasználóé, de legalább nekem küldte annak idején.

(Ezen a ponton maga a Művész mutatta fel az irtózatos képviccet.)

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.