Egyszerre 800 papagájt adtak be egy amerikai állatmenhelyre

ÁLLAT
2021 december 28., 07:18

Karácsonykor több mint 800 hullámos papagájt vitt be valaki egy detroiti állatmenhelyre. Egy férfi először 497 madarat vitt be, másnap pedig további 339 papagájjal tért vissza. Elmondása szerint a madarakat apja tartotta a lakásában egy szobában.

A menhely vezetője úgy tudja, hogy a férfi először csak pár madarat szeretett volna tenyészteni, de az állatok végül elszaporodtak, és már havi 1200 dollárt költött rájuk.

A menhelyen dolgozók szerint a papagájok már „alig mozogtak”, és az állatokat külön ketrecekbe kellett áthelyezni. Elmondásuk szerint miután egy állatorvos megvizsgálja őket, a madarakat örökbe adják majd. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.