Szilveszterezz a rendőrség újévi szintipop-koncertjével!

ZENE
2021 december 31., 10:25

”A zene ismerős lehet sokaknak, de a közlekedésrendészeti kollégáink újraértelmezték a szöveget...”

– ezzel tette ki Youtube-ra a rendőrség az alábbi egészen elképesztő videót, ami a címe szerint egy újévi koncert első része, és a Hauber Zsolt újra játssza band adja elő egy tucatnyi villogó rendőrségi jármű előtt.

link Forrás

A videóban Hauber Zsolton kívül egy gitáros és egy énekes is hosszasan tipródik egy közúti jelzőbóják közé kifeszített szalag mögött, miközben egy közlekedési rendőr először karjelzésekkel irányítja a fiktív forgalmat, majd egy egészen hibátlan instrumentális dal közben tart egy traffipaxot és NÉZ.

Az ORFK a zenéről azon túl, hogy az „ismerős lehet sokaknak”, nem árult el semmit, ahogy azt sem, hogy mikor töltik fel a koncert második részét. Remélhetőleg még az idén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.