Kilométeres autósor fogadta Kisvárda első Mekijét

ÉLET
2022 január 03., 19:48
comments 12
Kisvárda első Mekije a Városmajor úton
photo_camera Kisvárda első Mekije a Városmajor úton Fotó: kisvarda.hu

„Ma megnyitotta a kapuit a város első McDonald's étterme a város szélén a 4-es főút mentén. Az étteremre akkora érdeklődés mutatkozott, hogy a bejáratnál több 10 méteres, a McDrive-nál pedig csaknem 2 kilométeres sor alakult ki, aminek a vége már Kisvárda belvárosában van, de a sor továbbra is bővül. A forgalmat késő délután óta rendőr irányítja, bár a belvárosból nézve nem igazán tudni, hogy ki az, aki ezek közül sajtburgerre éhes, és ki az, aki a várost szeretné elhagyni” - írta este olvasónk, Péter.

Kisvárdán hónapok óta készültek az eseményre azok után, hogy júliusban Seszták Miklós országgyűlési képviselő, egykori fejlesztési miniszter bejelentette, hogy

„sokak régi vágya teljesül Kisvárda és környékéről: itt hamarosan egy MCDONALD’S étterem épül.”

link Forrás

Mint a mellékelt ábra mutatja, Seszták nem tévedett - ezúttal sem. Egy kisvárdai csoportban is arról írnak a Facebookon, hogy a Tesco melletti körfogalomnál rendőrök irányítják a forgalmat, az autósor be sem látható, és a gyalogos sor is legalább 30 méteres.

Egy komolyabb étteremről van szó: nyílt itt a McDrive mellett egy McCafé is; a Napi cikke szerint 90 fő befogadására alkalmas a hely, amihez egy 30 fős terasz is tartozik. Ez a 97. Meki az országban, összesen 70-en dolgoznak majd itt, és a magyarországi McDonald’sokat üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetője, Égi Zsolt szerint dolgozik az étterem „vendégélmény menedzser” is, akinek feladata lesz gondoskodni a vendégek kényelméről, köszönteni őket, ha kell, megmutatni nekik az eszközök használatát. Ma este bőven lesz dolga.

A Meki persze csak egyike a Kisvárdán megvalósult nagy fejlesztéseknek. Ezekből a 444 Seszták-szakértője, Botos Tamás készített részletes listát a nyáron.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.