Van pár hónapod, hogy új családot találj az ovis fiadnak, mielőtt meghalsz

Lezárt tartalom a Kör tagjainak FILM
2022 január 07., 20:43
comments 3
photo_camera Fotó: Curzon Cinemas

Először ablakokat látunk, tiszta, átlátszó ablakokat, mögöttük emberek vagy üres szobák. Aztán az ablakmosót munka közben. Aztán egy 4 éves kisfiút, aki a kicsit koszos ablakon bámul ki. Az ablakmosót, aki hazaérkezik a kisfiúhoz, ölbe veszi, vált pár udvarias szót a szociális munkással, aki vigyázott rá. A fürdőszobában kifésüli a fejtetűket a fiú hajából. Mesét olvas neki, rövid ima elalvás előtt. A fürdőszobában gyógyszereket vesz be. Másnap reggel az apa vasal, a fiú kipiszkálja a tálból müzlit. „Ne játssz a kajával, légyszíves.”

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt