Mészáros Lőrinc átutalt 240 ezer forintot Fekete-Győr Andrásnak

POLITIKA
2022 január 10., 16:46
comments 20

A felcsúti gazdasági csodát végrehajtó vállalkozó azért perelte be a Momentum korábbi elnökét, mert az többször is bűnözőnek nevezte. Mészáros Lőrinc előbb első- és másodfokon is elvesztette a pert Fekete-Győr András ellen, majd harmadjára egy személyiségi jogi perrel is megpróbálkozott, de itt sem neki adtak igazat.

A bíróság harmadszorra is nekem adott igazat: nyugodtan hívhatjuk nevén, vagyis bűnözőnek az Orbán-strómant, bocsánatot pedig nem én, hanem Mészáros fog kérni a magyaroktól, amiért közönséges közpénztolvajként egy teljes nemzetet tett szegényebbé. A perköltséget sem én, hanem a pervesztes Mészáros fogja megfizetni” - írta a harmadik per után Fekete-Győr, aki hétfőn már arról számolt be, hogy Mészáros Lőrinc átutalta neki a 240 ezer forint perköltséget. Meg is mutatta az erről kapott értesítését.

A Mészárostól kapott pénzt az Iványi Gábor által alapított, hajléktalan gyermekeknek fenntartott Wesley János Óvodának ajánlja fel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt