Összehangolt támadást indított a propagandamédia Hadházy Ákos ellen egy 2005-ös gyerekbántalmazási ügy miatt

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
január 21., péntek 15:16
39

Teljes fegyverzetben indított támadást a központi irányítású kormánymédia Hadházy Ákos független ellenzéki képviselő, az áprilisi választás zuglói egyéni jelöltje ellen. Arról írnak, hogy nevelt fia apja szerint a politikus 2005-ben megverte a gyereket.

E pillanatban a következők tudhatók az ügyről:

A héten megjelent egy bejegyzés a Blogspot ingyenes szolgáltatón létrehozott Nevelőapa blogon, ami a blog első és mindmáig egyetlen posztja volt, és azóta el is tüntették onnan. Az ismeretlen szerző ebben - több dokumentum részleteinek bemutatásával - egy 2005-ös ügyről írt, amikor Hadházy Ákos nevelt fiának apja azzal vádolta meg a gyámhatóságnál a későbbi politikust, akkor szekszárdi állatorvost, hogy az nyaralás közben úgy megverte a gyereket, hogy annak felrepedt a fejbőre, amit össze kellett varrni.

Az ügyben a 444 információi szerint a szekszárdi gyámügy, majd a rendőrség is vizsgálódott, az eljárást végül lezárták, Hadházyt semmivel sem gyanúsították meg.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt