Itt a NER első igazi újítása: láncfűrésszel kertészkednek

gazdaság
2022 január 25., 16:05
comments 18

Egy, a Rich Life-ban most futó ingatlanhirdetésből derül ki, hogy mit érhet az a 20-nál is több lakás, amit az online önkielégítés-biznisz után most éppen a Fidesz felé forduló Gattyán György pornókamera-milliárdos, illetve cége birtokol az Elysium házban. (Kedden írtunk arról, hogy Gattyán magánemberként nemrég ide, Budapest egyik leghíresebb luxusépületébe költözött, ahol cége, a Docler összesen 20-nál is több lakást birtokol.)

Az Elysiumot, ami egy hétszintes, 97 darab übeluxus lakást tartalmazó, hodályszerű társasház a Rózsadombon, a Margit-híd budai hídfője fölött, a korábbi állampárt idején SZOT-szálló néven ismerték.

Ebben található az a 123 négyzetméteres, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás, 28 négyzetméteres, dunai panorámás terasszal rendelkező, első emeleti lakás, amit most 450 millió forintért árulnak. Ez 3 millió 660 ezres négyzetméterárnak felel meg.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.